maart 2024
M D W D V Z Z
« Mrt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sign of life!

Beste lezers, het is even stil geweest, maar we hebben alles behalve stil gezeten! Een kleine opsomming van de laatste activiteiten:

  • We hebben een luifel gemonteerd. Het stond als “Nice To Have” op de lijst. Maar soms moet je jezelf kietelen!
  • We hebben een eindeloze hoeveelheid lijsten afgewerkt. De Resquekit met de High Jack, sleeptouwen, harpen etc, etc
  • Maar ook zekeringen, schakelaars, proviand, kampeer en keukengerei, lijsten per krat per soort gebruik!
  • We hebben de Sparepart lijst afgewerkt, een startmotor, dynamo, maar ook riemen, olie, boutjes, lampen, etc, etc

  • We hebben een testweekend ingelast! Ruim 500 Km vol bepakt, daktent en ondertent getest, maar ook kleine zaken als binnenverlichting, vering en remmen, olieverbruik.
  • We hebben een radiatorbeschermer ingebouwd, eigen ontwerp van gaas en een aluminium frame.

We hebben ook ons eerste pechgeval gehad. Ons woestijnzandfilter heeft ons verlaten terwijl we met +/- 90 Km per uur over Herenwegen toerden, om precies te zijn de A6. We hebben gelukkig niemand getroffen, maar er moet iemand doodsangsten hebben uitgestaan toen er een apparaat ter grote van een flinke pan langs kwam vliegen. De Firma Daams 4×4 was het montagebedrijf, effe praten dus!

Een uiterst behulpzame loodgieter op Texel heeft voor ons een tijdelijke oplossing gemaakt van wat PVC bochten en lijm! Een perfecte service van installatiebedrijf Geus uit Den Burg Texel, op de zaterdag namiddag!! Ouderwetse service! Zie de foto voor de uiterst simpele maar effectieve oplossing.

En nu…Visa, Visum, formulieren, paspoorten, copieen, vragenlijsten en een hele grote dosis geduld, eindeloos, onpeilbaar veel geduld en begrip. Verstand op nul en je afvragen hoe welkom je eigenlijk wel bent gezien de schier eindeloze vragen, eisen en noodzakelijke informatie om “slechts” voor een week of 2 te gast te zijn bij een andere cultuur.

O ja en dan nog dit… de huidige ingeplande hoeveelheden spullen die we willen meenemen bedraagt 20 volle kratten, maar we hebben slechts ruimte voor max 13 kratten. De 2 Beautycases niet meegeteld!

Bis later!

Comments are closed.